För vårdgivare

Vi löser personal åt er

Oavsett om ni har en vårdcentral, sjukhus eller annan typ av vårdklinik så är det frustrerande att inte ha tillräckligt med personal. Vi vill hjälpa till. Nedan finns en enkel guide över hur våra metodik ser ut för att ni ska få den personal som ni söker.

01.

Kontakt

Det första steget i processen är att ni tar kontakt med oss eller att vi har tagit kontakt med er.

I detta steg tar vi kontakt och ni får möjligheten att uttrycka  vilken typ av personal som ni är intresserad av. I detta steg är vi ute efter att få veta exakt vad ni är ute efter i fråga om antal, yrkestyp, specialtiet o.s.v.

Ni kan kontakta oss direkt via info@medilon.se

02.

Matchning

Efter att vi har fått en klar bild av vad ni är ute efter börjar vår process för att se till att vi kan tillgodose vad ni behöver.

Det första vi kommer att göra är att gå igenom våra nuvarande konsulter för att se ifall vi har någon passande som väntar på ett uppdrag. Annars sätter vi igån en rekryteringsprocess för att hitta precis den eller de personer som ni söker efter.

03.

Kontrakt

När vi har hittat en den som ni söker efter är det dags att ta fram och skriva ett kontrakt.

För att vi, våra konsulter och framförallt ni ska känna sig trygg i detta kommer vi att ta fram ett skräddarsytt kontrakt för samtliga parter.

04.

Nya anställda

Vid det här laget har ni som vårdgivare nu anställt ny personal

Resan slutar självklart inte här utan vi fortsätter att jobba hårt för att ni som kund ska vara nöjd. Vid något problem kan ni alltid kontakta oss via ett direktnummer eller mail.