Lönen

Som konsult hos oss kommer du få en väldigt bra lön

Tryggheten

På Medilon har skräddarsydda kontrakt som finns för att du ska känna dig trygg

Tillgängligheten

Som konsult hos oss kommer du få en personlig kontakt som du kan fråga allt möjligt

Friheten

Som konsult hos oss har du friheten att jobba hur mycket eller lite som du vill

Möjligheterna

Beroende på vilket uppdrag som du väljer får du möjligheten att jobba med något du aldrig gjort förut

Förmånerna

Vi erbjuder en mängd olika förmåner. Är du intresserad, kontakta oss.

För vårdpersonal

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN

  Information

  Om du väljer att jobba hos oss får du tillgång till en personlig direktkontakt som kan stödja dig genom hela din resa och svara på alla frågor som du kan ha. 

  När du skickar in en intresseanmälan till oss kommer vi att ringa upp dig inom kort och direkt se över dina önskemål och tankar. Om allt känns rätt för dig då så kommer vi att begära lite ytterligare information för att hitta den bästa matchningen för dig. 

  Gällande lön och ersättning så kommer vi att försöka matcha dina önskemål, men i och med den erfarenhet kan vara så att vi föreslår en högre eller lägre ersättning utifrån vad vi tycker är rimligt.

  Direktkontakt

  Har du några frågor direkt, eller om du är vill göra en intresseanmälan direkt så kan du skicka ett mail till info@medilon.se där du skiver med telefonnummer så att vi kan ringa upp dig. Annars kan du alltid också fylla i formuläret nedan.

  Direktkontakt

  Har du några frågor direkt, eller om du är vill göra en intresseanmälan direkt så kan du skicka ett mail till info@medilon.se där du skiver med telefonnummer så att vi kan ringa upp dig. Annars kan du alltid också fylla i formuläret nedan.

  Här finns vanliga frågor och svar

  Medilon är ett nystartat vårdkonsultföretag som har en digital bas och är tillgängligt över hela Sverige. Oavsett om du bor i Malmö eller Kiruna så kan vi hitta ett uppdrag som passar dig.  Vi bemannar sjukhus, vårdcentraler, privata vårdkliniker och alla som behöver vårdpersonal. Så beroende på vilken kompetens och vilka intressen du har så kan du får testa på allt möjligt inom vården.

  Nedan kan du läsa mer om vanliga frågor och svar. Kanske är det något som också du funderar på.

  Frågor och svar

  Detta är en vanlig fråga som inte har ett enkelt svar. Lönerna varierar beroende på utbildning, län, speciallitet och mycket annat.

  Som vårdkonsult får man bara lön för de timmar som man jobbar. När man får ett uppdrag får man alltså lön under tiden som uppdraget pågår.

  Vi hyr ut all typ av vårdpersonal, men vi fokuserar framförallt på läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.